• Szefmester
    #12
    Én így hirtelen a Final Fantasy 7-8-9re emlékszem.. egyiket sem maxoltam ki 100%ra de a közelében voltam, és így is "csak" 116/130/96 órát tettem bele.. az FF12-t még nem fejeztem be (kb féltávon lehetek) a huntokat még nem is nagyon csináltam de már 43 óránál tartok.
    De ha a Baldur's Gate-ekett egyszerre viszi végig az ember ugyanazzal a csapattal az is elég monstre. Vagy az ősidőkből a Wizardry 7-8. Emlékszem a fallout 1-2 is nagyon sokáig tartott, vagy Az UFO sorozat. Főleg easyn ahol alig jönnek az idegenek és így alig van fejlődési lehetőség. Vicces paradoxon tudom de a legnehezebb fokozat volt a legkönnyebb a végigjátszás szempontjából. Easyn majd két hétig játszottam vele minden anp sok órát, míg superhuman fokozaton mentés nélkül (nem volt memkártya ps1hez) 23óra 56perc alatt játszottuk végig egy haverral ketten poénkodva, harconként csak 3-3 karaktert irányítva... ha pedig egy meghalt jött a következő újonc. :D
    Ha pedig azt vesszük hogy az MMO-knak nincs vége mert mindíg van némi extra insta vagy tápolási lehetőség, a fő küldetéssorozatot ott sem lehet egy két nap alatt lenyomni.