• kalapos01
  #15
  "Ez igaz, viszont a legtöbb olyan film, ami nézhetetlen az megbukik."

  Ez totális tévedés. Honnan szedtél ilyesmit? Miért bukna meg? Ahhoz, hogy tudd, hogy nézhetetlen, látnod kell. A legtöbb igényes film bukik meg inkább.

  "Azoknál a filmeknél, amely ekkora hasznot hajtanak az látszik, hogy a többségnek tetszett."

  Azoknál a filmeknél, amely ekkora hasznot hajtanak az látszik, hogy a többségnek tetszett a reklámja.


  "És csak a rajongók harmada nem nézte meg. Tehát a két harmad még mindig megvan, vagyis a filmek sikeresek."

  Úristen, de tudod, hogy mennyi az az egyharmad? Ennyire ne legyél vak. Nagyon, nagyon kevés film van a filmtörténelemben, mely egy sikeres első rész után a nézők egyharmadát elveszítette. Általában a sikert a folytatásra még több néző követi. Nagyon ritka, hogy valami annyira ne jöjjön be a nézőknek, hogy ekkora érdeklődés csökkenés mutatkozzon.


  "A beviteli adatok azt mutatják, hogy elég sok embert érdekelt mindhárom film."

  Így van. És a bevételek változása mutatja, hogy mennyire nem jött be a nézőknek az Baljós árnyak. Meg a negatív kritikák, meg az IMDB-osztályzat. A 6.4 is mindent elmond.

  "De mint te is rámutattál a rajongók kétharmada szereti az előzményeket, csak a harmada párolgott el."

  Látod mennyire becsukod a szemed és nem fogadod el az igazságot? Kérlek alássan, ha a harmada elpárolgott, akkor az nem azt jelenti, hogy a kétharmada szereti, hanem, hogy a kétharmad egy része szereti, más része nézhetőnek találta, megint más része közepesnek vélte, megint más része meg utálta, de megnézte a folytatást, mert jókat hallott róla, vagy mert akkora fanatikus, hogy bízott abban, hogy jobb lesz.