PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
-
A Hotlap/Challenge (fizetos/dijazott) versenyek hasonloan kicsit lehangoloak, ertelmetlenek ebben a rendszerben.
Van egy tucat szokasos ember, akik nem tudom mit csinalnak (profik, csalnak, trukkoznek, turelmesek stb.), de csak ok vannak mindig elol a tablazatban. Igy mig ok hulyere szedik magukat a rendszerrel, a tobbek csak a toltelek szerepet toltik be.
Nem mondom, hogy az az eletcel hogy ezzel nyerjek 1-1$-t, csak az online (szinte) hasznalhatatlansaggal karoltve, igy nem sok ertelme van a dolognak;)
Pl. az egyik nehezen vezetheto autoval feljottem a lista masodik harmadaba (7-8. hely, bo 2-3 sec lemaradas). Kivancsisagbol kiprobalva, ketpedallal-pillangoval majd 2 sec-et lehett nyerni, amivel megvolt a 3. hely. Ez jonak tunt.
De eljott az utolso nap, amikor megjelent a szokasos csapat, es mindharom nehezsegi szinten, lazan behuztak az elso helyeket (masodperceket raverve az amugy is kicsit irrealis idokre), igy tremeszetesen a sokadik helyen vegeztem.
Nem az az 1-2$ hianyzik, csak az ertelme az egesznek, hogy nem sok kihivast jelent 13 napig figyelni a tablazatot, neha-neha javitani 1-2 tizedet, 50-100 kort beletolni, amikor az utolso nap megjelennek a szokasos emberek, es mint kotelezo elvegzendo feladat, azt az Event-et is behuzzak:DDDDD
Annyi elonye van, hogy amig az ember probalkozik, osszejon annyi pont, amibol lehet venni egy-egy ujabb jarganyt;)