PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • NIBI
    Hát az a futam katasztrófa volt. Sok balfasz van ott is sajna. :( Akik még hírből sem ismerik az autóversenyzés lényegét, és fogalmát! Azt hittem mivel live-ba nyomassák a TV-ben majd szebb lesz a futam, tévedtem. Mindenki mindenhol előzni akart, előre gondolkozás semmi, csak kamikázézzunk be az előttünk lévő mellé/belé. Ez számomra nem verseny hanem agyatlanság. Szóval nagyot csalódtam, még olyanban is aki elvileg "profi", na ő kibaszott a pályáról kétszer... Mert gondolta elég ha akkor fékez, mikor felvillan az én féklámpám... Azért aki kicsit is tud már versenyezni az jól tudja, hogy akkor már rég késő fékeznie a támadónak...
    De ezt tették velem állandóan, berobbantak a kanyarba, nem érdekelte őket, hogy nem tudnak kijönni, lényeg hogy elém keveredjenek. Hát ezeket a manővereket egy komolyabb bajnokságban büntetik! Így a nagymamám is az élen tud maradni...
    Szóval katasztrófa volt, állandóan a tükröt kellett néznem, hogy a támadóm mennyivel fog később fékezni mint én. Nem érdekelte, hogy ezzel mp-eket bukik és még beéri 4-5 ember, neeeem, neki fontosabb volt hogy a nagy Nibivel küzdhessen, aztán utolsó legyen wááááááá. Szóval barmok ezek és azok is maradnak, mindeddig míg nem lesz normális ütközési modell. Ez egy rakás fos így! ÉS sajna így tanulnak meg vezetni az amúgy is béndzsa vezetők. De értem én őket, máshol más bajnokságban képtelenek lennének megállni a helyüket, ezért ide jönnek, és rázzák a pöcsüket, hogy mekkora ászok az akadályoztatással, feltartással, szabálytalan manőverekkel.
    Szóval én nagyot csalódtam... Ezek után nem tis tudom folytassam-e...