PRÓBÁLD KI AZ ÖSSZES MCLARENT ONLINE!
  • Penge88
    Sziasztok! Én még a simraceway kezdetekor is toltam rf-el. Aztán pár hete figyeltem fel először, hogy külön progi van már egy ideje, így elkezdtem. Mivel én rf2-re még nem ruháztam be, így megvagyok az 1 engine-el. Tetszik, eddig 8 autóm van, kreditekből. Mindig olyat próbáltam venni, amivel épp fut valami event. G25 user lévén, kizárt hogy pillangózzak, leszámítva mondjuk a OW-ket. 900 fok, H-váltó, kuplung, ohne segítség utcai gépekkel. Most elvileg még a Golf-os, a FSAE és az E-type event-nől fog bejönni egy kis píz, így talán tudok venni valami aktuálisat. Jelenleg is van 1100 kreditem.

Szóval, szivatom magam, nem kétpedálozok, meg pillangó, hanem kézi váltóval. Be lehet verekedni így is az élmezőnybe, csak fingatósabb. De vezetési élményből, realitásból nem adok. Lehet hogy rátromfolnak az időmre, de legalább azén körömbe több meló van. Igaz, 1 tizeddel szarabb vagyok, és persze ez számít :D Igen, Beginner event-en 1x lehet pénzt nyerni, a többin meg végtelenszer.

Quick Race-n változó a felgozatal, mind verseny, mind user téren. Mentem már roncsderbin is, de volt, hogy tök jól elcsatázgattam 2-3user-el. Sosem értettem, engem mindig az 1. 3 hely valamelyikére tett be mindig. És mondom, miért? Egyszer olyan szivesen kipróbálnám, hogy megküzdök a dobogóért a 8. 9. helyről. De nem. Így inkább rajtnál 3-asból indultam :D Lerajtoltak én meg becsatlakoztam kábé a 9. helyre :D

Múlt héten beverekedtem magam a RTTW-be is EVO-val, volt még rajtam kívül 2-3 magyar is, jó verseny volt, volt adok kapok is. Sajna ezen a héten kimarad, kormánytól távollét miatt. Mindenesetre, a topik meg a fav-ba :)

Legjobbakat!