A "24" készítőinek új sorozata
-
Még ősszel a 2x02 után leragadtam a sorozattal, nem kapott el, úgyhogy elraktam darára :) Ami most meg is történt, és OMG, szerintem sokkal jobb volt ez a második évad, mint az első. A negyedik résztől beindult, és nem is nagyon hagyott alább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még elnéztem volna, ahogy figyelik Brody-t, de így is jól vezették a sztorit, hogy szinte rögtön lebuktatták. Carrie elfogása Nazir részéről is kurva jó lett, az alelnök megölése is, meg az utsó rész is basszus. Itt már azért meglátszott, hogy a 24 készítőinek a sorozata ez is :D A végére a szerelmes szál sem zavart. Egyedül a Dana-féle cserbenhagyásos gázolás volt felesleges. Meg szerintem még feszesebb lehetne 40 percben, bár itt azért nem voltak szenvedős részek, mint az első évadnál, amikor daráltam.
De a hype-ot különösebben így sem érdemli meg, a díjakat se, de csak azért, mert vannak nála ezerszer jobb cuccok (Pl.: Breaking Bad). Nem tudom, de nálam valamiért nem tud kedvenccé válni, így jövőre is mindenképp darálni fogom, mert úgy látszik, csak így működik a sorozat nekem :D