A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15771 300 BB várakozott T3-ban xD A szakasztársamnak nem volt türelme hozzá, de egyedül azért bementem.
Nos, a robbanás/tűz effektek pont olyan rondák, mint a teszt szerón voltak. A felcsapódó viz baromi jól néz ki, kár hogy rögtön az első meccsen úgy körbelőttünk egy dd-t, hogy nem tudtam rálőni, mert a sok vizoszloptól nem látszott. Illetve zavaró az is, hogy a hülye prém shoppot betették már a kliensbe is. Legalább ki lehetne kapcsolni! Viszont ami hasznos "újitás", hogy végre az is látszik, hogy a fekete listások közül ki aktiv.
Szóval kipróbáltam a Belle-t, rögtön az első csatában (full stock hajó, skill nélküli kapitány) 69k sebzés, ebből 14k tűz. Minden salvo gyújt. Ahogy néztem, az ágyúk lőtávja igen jó (alapból 2km előnye van a fullos Nassauval szemben) viszont ez a lőtáv T6-ig alig változik valamit. A HE lőszer többet sebez mint az AP, a másodlagosok szarok, viszont gyorsabb a Nassaunál, a légvédelem meg T6-ig olyan átlagosnak tűnik. És azok a toronyforgások! Édes istenem! Már tudom, miért nem hajóztam ki idén a Spitivel. Ez valami rettenet. Egyébként úgy döntöttem, hogy a 3-as és 4-es hajóba új kapitányt veszek, a Duke megkapja a Caledonét (nem volt elosztva a skillpontja) az Örzsébet meg a György király meg majd osztoznak a Spiti és a Hood kapitányán. Nelsonom sajnos még egy darabig nem lesz, mert cirka 175k xp hiányzik, bár még van 195 bontatlan konténerem, abból pár ezer free xp talán fog esni.