• Axlkenobi
    #26
    Igen, tisztában vagyok vele, de ez a szkript a stúdió kérésére készül, ők bízták meg Goldenberget. Természetesen 100%-ra nem lehet tudni, hogy valóban el is készül a film, de mivel utólag mindenki az elhibázott marketinggel magyarázza a film bukását, alighanem a stúdió valóban lát fantáziát a dologban.

    Meg most komolyan, a Warner már gyakorlatilag megszerezte az egész DC-t, majd hülyék lesznek ülni rajta és egyedül Batmant meg Supermant futtatni, mikor annyi mindent kihozhatnának még.

    Egyébként én az anyagi bukást a rossz marketing mellett annak is tulajdonítom, hogy a nézőknek lassan kezd kicsit csömöre lenni a képregényhősökből. Idén is volt három Marvel film és azért akkora hű de nagy bevételeket azok sem értek el, engem leginkább az X-Men gyengébb bevételei leptek meg.

    Szerintem a Marvelnek picit vissza kéne vennie és kevésbé mohó módon nyomulni, mert ha évente kihoznak két-három filmet, akkor a közönség tuti rá fog unni.

    Jövőre a harmadik Batman alighanem óriási siker lesz és a Pókember is elég ütős ahhoz, hogy nagy bevételt akasszon le. És persze erős a gyanú, hogy az Avengers film is sok pénzt hoz majd, de ezek után már nem vagyok olyan biztos az elkövetkező filmek nagy sikerében.

    Pl. könnyen lehet, hogy a Thor 2, Amerika Kapitány 2 vagy a Vasember 3 már nem fog akkorát ütni a mozipénztáraknál és még a Man of Steel sikerét se venném biztosra, bár azt Nolan nevével alighanem tutira eladják.

    Szóval lényeg a lényeg, szerintem kicsikét visszább kéne venni a képregényhős-dömpingből, mert a közönségnek rövid időn belül elege lehet belőle.