• Nagylaci
    #515
    Na, amcsiknál nemsokára megjelenik a játék! Ezt is megértük! :) Persze a hivatalos fórumokon az "international" játékosok erősen anyáznak, hogy miért is kell péntekig várniuk és valahogy át tudom érezni a helyzetüket. :) Ezerszer el lett már mondva, hogy ez mekora debilség és anyagi szempontból káros is a kiadónak/fejlesztőnek. Vajon hányan töltik le holnap az amcsi változat alapján készült warez -t türelmetlenségből?! És ebből hányan vennék inkább meg az eredetit szintén türelmetlenségből? Jó biztos nem mind, de szerintem elég sokan.
    Nekünk meg akkora élmény lesz, hogy csütörtökig tele lesz Borderlands 2 szpojlerrel az internet úgyhogy baromi óvatosnak kell majd lenni, hogy puszta véletlenségből ne tudjunk meg fontos dolgokat a játékról... :(

    Ezt amúgy láttátok már? A második résznek már alapból meglesz a maga "Crawmerax" -a! De ezt lenyomni állítólag még annál is sokkal, de sokkal nehezebb lesz. Meglátjuk. Már tök "hivatalosan" bemutatták itt Randy Pitchford játszik ellene nem túl sok sikerrel. :)

    Terramorphous