• Balumann
    #219
    Egyetértek abban, hogy hagyjuk ezt a témát. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy olyan esetet tudnál mondani, ami engem meggyőzne a jövőbelátás lehetségességéről, ráadásul nem is ismerem az életedet és életteredet, és ha nem találnék rá én sem racionális magyarázatot, akkor sem hinném el, hogy nem misztifikálod túl a dolgot, amíg nekem és az emberek többségének nincsen ilyen tapasztalata (értsd ha random 30 emberből 4-5 így meg lenne győződve ennek működéséről saját tapasztalatokkal, akkor lenne esélye).
    Nyilván nem Magyarország az ideális helye annak, hogy arra fordítsanak költségeket, hogy próbálják bebizonyítani a jövőbelátást, ehhez nagyobb átfogó vizsgálatok, kísérletek kellenek, amiket már csináltak nem is egyszer (pár éve láttam dokumentumfilmet róla és olvastam is, sajnos nem hiszem, hogy megtalálom már). Nincs szükségem arra, hogy a jelenlegi valóságképem stabilan megálljon, én csak a világ és az élet működését szeretném jobban megérteni, és nem hülyeségekkel tömni a fejemet.

    Hát igen, hogy is fordulhat meg a fejemben ilyen mocskos dolog, megjósolni baleseteket amik elkerülhetőek lennének, vagy megnyerni a lottót és szétosztani azoknak akik rászorulnának (én inkább azt tartom mocskos dolognak, hogy az embereket hülyítik a szerencsejátékokkal, akik jó sok pénzt ráköltenek), millió hasznos dologra föl lehetne használni, nem csak saját haszonra (de jó szöveg persze).