• Anaid
    #217
    Pont ezt csináltam. Feljegyeztem magamnak. Mint régebben írtam szóltam pár helyen, hogy ha érdekli őket itt vagyok. Inkább tartottak hülyének. Folyamatosan ellenőriztem. Sok olyan eset volt, amik tuti, hogy nem szoktak és még nem fordultak elő velem. Pl. buliba készülődtem, azt hittem, hogy menni fogok mégsem azt láttam előre, hanem azt, hogy a tesóm csípőre tett kézzel aznap cirka egy héttel később meg is történt, szal ott állt előttem, odament hozzá épp balról ...mindegy. Sokszor véletlenszerű netezés, vagy tv-zés képeit láttam előre. Volt, hogy csak úgy a jövőből, de volt, hogy konkrétan azt szerettem volna tudni, hogy egy emberrel milyen körülmények között fogok találkozni. Hát be is jött: (sosem jártam előtte gyerek kosaras edzésen abban a tornateremben, amiről szó van) edzés volt, valóban ott találkoztam vele megint, egy gyereket fejbevágott a kosárlabda, odament hozzá az edző, balról, megsimogatta a fejét...stb. pont, ahogy előre láttam. Nem befolyásoltam az eseményeket.
    Akkor, ha konkrétan találkozásra, vagy időpontra "kérdeztem rá" a jövőmből, bár volt, hogy halványabban, volt, hogy tisztán, de rendre be is jöttek.
    Miért nem próbálok meg hasznot húzni belőle? Nem akarok. Meg sem próbálom. Nálam ez az egész nem hobbiként alakult ki. Mocskos dolognak tartanám. Amúgysem szoktam senkinek jósolgatni, csak a saját jövőmbe kíváncsiskodom bele néha. (Nem szoktam lottósorsolást nézni, nincs is tv-zési lehetőségünk...volt, de nem futotta rá:-)) Nem tartom magam jósnak, néha, könnyebb, néha nehezebb, de nem szoktam gyakorolni. Mára már utálom az egész jövőérzékelést. Túl sok a magyarázat, meg az elmélet olyan emberektől, akik elképzelni is alig tudják....Rühellem.
    Bizonyíték? Mit bizonyítana, ha lerajzolnám, leírnám, pár nap, hét múlva meg valóban megtörténik, ha nem igazolja senki, hogy hamarabb írtam le, rajzoltam le és tényleg az is történt.
    Ja, a kutya, ha meleg van álltalában a járda bal oldalánál álló fenyőfa alatt szokott hűsölni egy maga ásta gödröcskében.
    Azt meg nem tudom, miért fulladt kudarcba a tudósok próbálkozása, én hiába dumáltam velem nem foglalkozott senki ilyen területen.
    Mellesleg szerinted, amiket régebben írtam, hogy milyen agyi területeknek lehet köze a jövőbelátáshoz, azt a kisujjamból szedtem? Olvastál erről vmilyen tudományos könyvben?
    MRI vuzsgálat meg, ha jól tudom van olyan is, amelyik épp az agyi aktivitást mutatja, szal nekem ezért jutott eszembe.
    Már nem gyakori hál Istennek. Nem akarom, utálom.