• Zongorista
    #1270
    A relatívitás a gyakorlatban is üzemel, a tudósok amit sötét anyagak hívnak az valójában az állapot az anyag/téridő mikro és makro szerkezete között az inverz téridő síkon, amelyet sötétségként nem látunk. Amit látunk, az a velünk párhuzamus téridő síkon haladó világ különböző sűrűségű megnyilvánulása. Nagyobb sűrűségű téridőnek lehet különböző neveket adni, attól függően hogy milyen fokozatú a sűrűsége, ezek a fantázianevek, mint :

    foton,
    proton,
    NAGY BUMM
    csillag
    hegesztőpisztoly
    stb..

    Proton és Foton téridősűrűsége között még nagyobb a különbség mint amit mi látunk egyetlen Protonból... Itt-ott aztán lehetnek a téridősűrűségnek extrém formái is. Ilyen az amikor kicsi a tér, de az ideje is lassú vagy nagy térben is extrém felgyorsul az idő. Ezeknek a szupernóva, illetve az aktinoidák illetve a "NAGY BUMM" fantázianevet szokták neki adni a tudósok. Vannak még a téridőnek inverz sűrűségei is , olyankor kifordul mind a 4 tengely és ami addig volt a gömb belsejében az kerül majd szépen kivűlre. Ezeket szokták fekete lyukként elnevezni ha nagyra hízik de jó sokáig, itt a makró világunkban nomeg távol van, és antianyagnak keresztelik, mikor közel van ugyan de nem valami sokáig Sima sötétségnek NEM fogják fel az okos tudósok, mert nem látni a téridő sűrűségeinek bizonyos átmeneti fázisait. Vagy legalábbis nehéz felfogni agyilag. Súlyuk ugyan "nem túl nagy" ezeknek az antifoton részecskéknek .... DE ! Mindig ott vannak !!! Annyira , a napnál is világosabban ott vannak az ORRUNK ELŐTT KÉREM SZÉPEN, hogy egyesek, akik tudósnak merik nevezni magukat , meg sem látják !!! HÁT EZ KÉREMSZÉPEN , NA EZ a FELHÁBORÍTÓ !
    Ehelyett kéremszépen belerágják az arculatunkba, hogy a rejtélyes sötét anyag !!! Hát a falnak tudnék menni !!! El is kell rá szívnom egy jó cigit...
    Matematikai bizonyítás:
    0 ≣ ∞ ≣ 1

    Majd szóljon akinek kell még magyarázatot hozzáfűznöm !