• Amergin
    #22
    Végül is ja. Most is mint 500 éve folyamatosan mindíg, idegen hatalmak kapcarongy-kúrvái vagyunk és magyar életekkel fizetünk ezért.
    Ha azt mondják nekünk: "Ugorj!", azt kérdezzük: "Milyen magasra?"
    Mivel ez a háború nem védelmi háború és nem a nátó a hadviselő fél benne, így simán megtehetnénk, hogy kimaradunk belőle. Az ensz bété a "Nemzetközi Biztonsági Közreműködő Erő" néven nevezett megszálló erőnek adott felhatalmazást, hogy Kabul környékén "a nyugalmat fenntartsa". Az más kérdés, hogy azóta úgymond "átvette" az irányítást a nátó és "kiterjesztette a tevékenységi körét".
    Lehet kellene tartani erről egy népszavazást...vagy ilyenkor már nem nyerő a "demokrácia"? Csak amikor a hülyeséget szavaztatják meg a néppel, akkor nyerő.
    Nem szavazod meg, te kis paraszt az ájróupai júnióu akotmányát? Igeeeeeen???
    Akkor olyankor kitalálják a joglőrök, hogy "nem is kell", hiszen "MÁR MEGSZAVAZTÁTOK", amikor a csatlakozást is megszavaztátok!!!
    Ez az a kib***ott úgymond "demokrácia", amit nekünk "védeni kell".
    A magyarok, hogy kit ölnek meg azt te nem tudhatod, mert ha megteszik, arról nem számolnak be a hírek. Részt vesznek viszont abban a gyalázatos megszállásban, amit nem volna szabad folytatni, mert nincs jogunk idegen országokat megszállva tartani.