• Laza
  #3
  Az egész cikk egy év múlva egyetlen karakter megváltoztatásával :)

  *****************************
  2018-tól ismét James Cameronnál a Terminátor-filmek jogai

  2011. május 15. 18:50, Vasárnap - Szekeres Viktor
  Már hat évet sem kell várnia James Cameronnak, és ismét ő fog rendelkezni a Terminátor-franchise mozis és televíziós jogaival. A nagy kérdés, hogy ismét tovább adja-e ezeket, vagy más tervei vannak.

  Hirdetés

  Tegnapi hírünkben szó volt arról, hogy a Terminátor-filmek, -sorozatok gyártási jogát nem is olyan régen megvásárló kockázati tőkealap pár millió dolláros nyereséggel már tovább is értekesítette tulajdonát, minek köszönhetően nem csak a Terminátor 5, de minden bizonnyal a Terminátor 6 is elkészülhet. Már persze, ha sikeres lesz a franchise visszatérése, de Arnold Schwarzenegger neve akár garancia is lehet minderre.

  A hír apró betűr részéből egyébként az is kiderült, hogy producereknek és Justin Lin, rendezőnek ráadásul nem is lesz túl sok ideje a filmek elkészítésére, hiszen korábbi megállapodásának köszönhetően 2018-ban minden, mozgóképes Terminátor-jog (mozifilm, tévésorozat) visszakerül James Cameronhoz. Az Oscar-díjas rendező addig minden bizonnyal végez az Avatar-trilógiájával, s talán megpróbálkozik ismét a Terminátor-filmekkel.