• wednes
    #151
    Az a baj szerintem ezekkel az elméletekkel, hogy túlságosan szélsőséges mind a kettő. Mintha csak 2 megoldás létezne. Tálib terroristák voltak és Szaddam, illetve amerikai kormány volt és felrobbantotta a 2 tornyot. És a 2 nézet hívei, semmi mással nem foglalkoznak, hanem minden saját felvetésükhöz ragaszkodnak.

    A tornyok ledőlhettek maguktól a 2 géptől, ahogy le is dőltek. Jóval hamarabb elveszíti az acél a szilárdságát, nem kell ahhoz folyékonynak lennie. 500 fokon már teljesen más a szakítószilárdsága, jóval gyengébb.

    Nem azt mondom, hogy nincsenek furcsaságok. Az egyik ilyen, hogy megtalálták az egyik gépeltérítő terrorista útlevelét, épségben ott a romoknál. Hát azon azért néztem.

    Az a baj, hogy 2 elmélet úgy feszül egymásnak, mint a politika vagy mint a futball szurkolók. Sose fognak egymás érveire vagy ellenérveire figyelni. Nem értem ha valami nem tiszta a WTC körül, az miért is jelenti azt egyértelműen, hogy a tornyokat felrobbantották. Illetve ugyan ez vissza a másik oldalnak, egyértelmű, hogy az ártatlan USA-t megtámadták és minden más kizárva elv.