• Fürtös
    #123
    Kedves Asperot,dobjuk félre kicsit a konspiratív elmélkedést.
    Igazad van nem nagyon tudunk bizonyítékot felhozni az állitásaink alátámasztására de azért pár dolgot felsorolnék ami remélhetőleg elgondolkoztat.
    Tételezzük fel,hogy valóban úgy történtek a dolgok ahogyan a média előadta:
    Ez estben kérlek csavarozd le a számítógéped hátoldalát és nézz körül benne,csodálatos technologiai megoldásokat fogsz tapasztalni,és ez csak az ismert civil technológia,nem állítom, de én biztos vagyok benne, hogy a katonai tecnológia fényévekre előrébb van ettől.
    Namármost egy terrorszervezetnek szüksége van utánpótlásra,gyakorlatozásra,élelemre,nem tudom elhinni,hogy ezt végr tudják hajtani,úgy ,hogy ennek valami nyoma ne lenne észlelhető.

    Remélem ha ezen elgondolkodsz akkor egyetérthetünk abban,hogy ha igazán akarták volna akkor 3 hónap alatt elkapják.(de szerintem,ha nagyon berágnak nem kell hozzá egy hét sem)
    Ennek fényében próbálj érveket felhozni nekem a következőkre:

    (nyilván az igazat te sem tudod de biztos van reális magyarázatod ha ennyire véded a média álláspontját)a következőkre:


    1.-Mi tartott tíz évig és mi értelme volt beleölni dollárcsilliárdokat mikor annak a pénznek lett volna más helye amerikában(ott sem túl rózsás a gazdasági helyzet)?
    2.-Miért terjesztették ki a konfliktust az egész Közel keletre?
    3.-Miért akarnak Iránba menni?

    Sorolhatnám még sokáig ,de egyelőre ezeket a kérdéseket próbáld hihetően(!!!) megválaszolni.
    Sokan próbálnak meggyőzni téged,meg le bírkáznak.Szerintem birka ember nincs csak félretájékoztatott.Az a baj,hogy mindenki csak bizonygatja az igazát de ezzel semmit nem érünk hiszen:
    Mondhatok én bármit neked akár még valós dolgokat is ,a te szemszögödből csak egy nick vagyok a sok közül miért is hinnél nekem?
    Viszont megpróbálhatlak rávezetni arra,hogy gondolkozz el ezen a 3 kérdésen és akkor talán megpróbálod más oldalról megközelíteni a dolgokat.Nem kell bántani és ledegradálni embereket csak azért mert kevesebb információval rendelkeznek.
    Várom a válaszokat!