• Inquisitor
    #36
    Ez a motor NEM Unreal4 engine. És nem is a Nextgen konzolokhoz tervezett verzió. Ez a mai PC és konzol vasakhoz tervezett, ráncfelvarott 3-as Engine. Ahogy valaki nyilatkozta "3.9-nek nevezné", anno volt 2.5-ös is. Illetve ezek csak számok dobálása, mivel kb. minden egyes játék motor verziószáma nagyobb volt, értsd folyamatosan fejlesztik.

    A PS3 cell procija nem 7 és nem 8 magos. Van egy CPU meg 7 vektor proci. Rohadtul nem ugyan az, még ha anno sikerült is megetetni sokakkal. Nem jól párhuzamosítható feladatoknál a vektorprocikat kenheted a hajadra.

    A CryEngine3-nál szerintem nem is tagadták, hogy a konzolokra koncetrálnak. De az hülyeség, hogy ettől kevesebbet tud, sőt. akkor ki venné meg a motort PC játékokhoz? Azért a Crysis 2 annyira nem ronda ám pl. X360-on, bármit is rinyálnak itt sokan.

    No meg ott van a BF3 alatti Frostbite2 motor is. Nekem tök mindegy melyik lesz nyerő, de ha már szép és csilivili a GFX talán csinálhatnának tartalmas RPG játékokat, ne agy Isten kalandjátékokat, pl. ilyen nyomozósat, meg sok mást is. Mondjuk megnéznék egy CryEngine3-as Mecha játékot ...