• Kara kán
    #149
    Idióta!
    Ja, hogy ezt már mondtam?
    A lábaim nyomát kellene megcsókolnod, hogy egyáltalán szóba álljak veled ezentúl.
    Hozzád hasonló botcsinálta mérnökökkel tee van ez az ország, meg az én hócipőm is.

    A T-Home, ez a népnyúzó konglomerátum min. 5000 hozzzád hasonló szarevőt alkalmaz. Rég otthagytam volna őket, de ahol lakom más szolgáltató nem nagyon van, ill. ha van is, fele akkora sávszélt adna dupla áron.

    De mondom a lényeget:
    A set-top-boxaikhoz (STB) ugye adnak egy távirányítót. (Ha tudod te egyáltalán, mi az a távirányító, te zsíros paraszt. Illetve, egyebet sem tudsz, mert otthon csak azt nyomogatod, mint Józsi a tehén csöcsét.)
    Lényeg a lényeg, ezek az idióták olyan egyedi STB-ket adnak, hogy azt univerzális távirányítóval nem lehet vezérelni. Aztán a hozzád hasonló hülyék féltucat távirányítóval mászkálnak otthon a nyakukban, mert ugye ott van még a DVD-lejátszójuk, esetleg a hifijük, meg a VCR-ük stb.

    Nos, ezek az állatok unszolásaimra annyit megcsináltak, hogy a gyártóknak ráléptek a tyúkszemére, és az újfajta STB távirányítóval a tévédet is tudod vezérelni, te ügyefogyott.
    Persze, ha képes vagy megtalálni a tévéd egyedi infrakódját, de a hozzád hasonló szellemi fogyatékosok erre biztosan nem képesek.

    Azt a kérdést a hozzád hasonló oligofrének soha nem fogják feltenni, hogy miért kell annyi távirányító? Mert ugye a mobilteló gyártókat rá fogják venni, hogy a töltő mindegyikbe bedugható legyen, de a távirányítók szabványosítása, hogy még a fottyadt pöcsödet is tudd vezérelni vele, na ez aztán végkép nem jutna eszükbe a magadfajta kramfuttereknek.