• Dzsini
    #1568
    A tegnapi sztori és a trailer alapján páran elkezdtek ötletelni, hogy mi is mehet a háttérben... Bolas nincs ott, de "visszatérését várják". 5 próbán kell átesni, és minden lakó arra készül egész életében, a szükséges munkát a feltámasztott holtak (múmiák) végzik.
    Mi lehet Bolas terve?

    Az ötlet: planeswalker farmot készített. Bolas az egyik legöregebb, és legnagyobb tudású PW, óriási hatalommal. Bizonyára tudja, hogy a planesalker spark egy ritka dolog, és hatalmas sokk hatására aktiválódik. Azzal, hogy Amonkhet lényeit sorozatos feladatokkal sokkolja, és mindenki alapvetően "isten-fáraóként" tekint rá, így az általa készített "istenekkel" együtt azt várja, hogy a sík kitermeljen egy-egy planeswalkert. Mindenki elbukik az öt próba egyikén, ha valaki mégis túlélné, vagy beindulna a sparkja, az azonnal jelez neki (a város körüli gömb nem csak kívülről véd, de az elutazást is gátolja?) - ő jön, és mint legfelsőbb lény rögtön az uralma alá veszi az új planeswalkert, ezzel növelve a neki hódoló nagyhatalmú lények sorát.
    Gideon végig fogja csinálni az öt próbát, és ezzel felhívja magára Bolas figyelmét, aki a második készletben megérkezik, és kitör a balhé.