TES
-
Holaaf #30031 Ez már egy jóval érthetőbb és barátságosabb hangvitelű válasz adás volt részedről. Az 5 éves mmorpg-és múlt megvilágította a dolgot.
Még is van benne egy kis önellentmondás és lehetne "kötöszködni". "W3 magyarul nyomtam végig mert volt hozzá eredetileg." aztán lejjebb "..el se tudom képzelni egy angolul megírt játékot ne angolul játsszak." Nos, ez azért..
Mi, vagy mely játék nem angolul meg franciául meg spanyolul van megírva?
Pusztán szerencsétlenségnek tartom, hogy szerencsétlen szerzők nem magyar anyanyelvűek és ezáltal megfosztatnak egy sokkal mélyebb értelmű kifejezési módtól! Mondjuk jelen esetben a piac tekintetében így is meg úgy is kénytelenek lennének a különféle barbár nyelveken is megjelentetni a játékaikat.
Viccet félre téve, szerintem te már jobbára angolul is gondolkodol amikor leülsz a géped elé. Haverom is ilyen, én erre képtelen vagyok, taszít a dolog.
Ha már említed ... A Vaják harmadik részén nevettem meg vidultam a legnagyobbat játék közben valaha. Ami ott lezajlik szájszinkron, történet meg minden a megvalósítás minden szintjén az parádé. Itthon is államilag támogatni kell egy több száz fős, akár nemzetközileg összevont csapatot akik pár évente leraknak egy rpg-t az asztalra, utána meg havonta megtolják a történetet egy DLC formájában, egészen míg ki nem jön az új játék.
Nyugodtan nyithatsz vitát a SSE-ben, de nincs is értelme. Mindenki tudja, én is, hogy mit jelent a 64-es felújított motor. Ezzel együtt amit kérdezett a srác és amit arra válaszoltam neki, azt továbbra is fenntartom. Ugyan arról a játékról lévén szó, én a magam részéről csak is az eredeti játék nyújtotta lehetőségekkel vagyok elégedett és ahogyan mondtad, fut rendesen!