TES
-
Schmicu66 #29825 Eltelt két hétben ismét volt időm bőven mélyen modolással foglalkozni mind a két verzió esetében.
Sajnos ki kell javítsam saját magam SE kapcsán. Van egy folyamatosan előbukkanó random crash-t okozó hiba, mit nem tudok javítani (pedig biztos lehet). Főként Riften környéke az érintett. Cellahatárokon jelentkezik tipikusan (ez azért is biztos, mert kikerülhető:) vagyis ha pl az út közepén többször is kidob a játék, akkor jobbra vagy balra nagy ívbe kerülve elkerülhető a crash)
Mivel a fenti hiba erősen idegölő volt, úgy döntöttem, adok egy esélyt az eredeti verziónak win10 alatt. vesztesek nyugalmával vágtam bele, de csodák csodájára 100+ moddal, ENB-vel, 1000+ animmal felpakolva zökkenőmentesen megy már napok óta. Lekopogom egy crashem se volt sehol még folyamatos 5 óra játék alatt sem. (azért két óránként javasolt újraindítani a játékot.)
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy minden a STEP által javasolt beállítást követtem és feltettem a legfrissebb memória és crash fixeket a játékhoz.
Egy szó mint száz win10 alatt is lehet stabil agyonmodolt Skyrimmel crash nélkül játszani.