Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
 • rebekakocsis
  #1422
  Persze a cég felfog a melósoknak húzni egy komplett naperömüvet. Aham. Ha olyan nagyon jó lenne akkor miért nem szaporodnak gombamód?
  Láttál te már nagyvárost? Ne égessd már magad. Ha mindenki a melóhelyen van, hogy a faszba nem lehet normálisan közlekedni? Tele vannak az utak.Nem csak taxival.
  Látom sikerült kiforgatni a szavaimat. Ki beszélt kisvárosról? A megyeszékhelyeknek sincs ennyi pénze. 20-40 milliard Forintról beszélünk. Majd ha lölönek lesz napelemgyára, akkor majd 60 milliárdért lerakja felcsútra.
  Voltál már lakóközösségi gyülésen? Egy szaros festésen összevesznek, majd pont egy több 10 milliós beruházást fognak tudni kersztül vinni 25 éves megtérüléssel. Aham. Mesélj még.
  Aham, sehol nem merik leírni mennyibe is került. Most ezt képzeld el Békéscsabán. Asszem lenne pislogás a képviselöuraknál.
  Ès ne adj olyan szavakat a számba , amik nem hangzottak el. Ennyi. Fejlesztés kell, de nem úgy ahogy megálmodják, aztán a gazdaság és/vagy a fizika pofán veri öket. Még a "gazdag" nyugaton sem ilyen mértékü a fejlödés, pedig lóvé lenne rá.

  Utoljára szerkesztette: rebekakocsis, 2021.03.01. 15:41:16