Nah tegnap este már nem volt erőm tovább írni, de azért még befejezném 1-2 gondolattal/kérdéssel.
"A modern tudományos felfedezések azt bizonyítják, hogy az elterjedt hit, mely szerint a darwinizmusnak köze lenne a tudományhoz, igencsak hibás. A tudományos bizonyítékok teljes mértékben cáfolják a darwinizmust, és azt fedik fel, hogy létezésünk forrása nem az evolúció, hanem a teremtés. Isten teremtette a világot, minden élőlényt és az embert is.
Ez a könyv azért íródott, hogy ezt a tényt megismertesse az emberekkel. "
Elmondom én mikor mondanám azt, hogy teljes mértékben cáfolták volna a darwinizmust.
- A genetika, mikrobiológia megcáfolta volna azt, hogy az öröklődés során bármiféle olyan változás történjen, ami hatással van bármilyen szervre, illetve hogy természetes körülmények között létrejöjjön a dns-ben nagyobb változás (pl. akár sugárzás hatására, vírusok miatt, stb.). De Darwin ezt pontosan láthatta az embereken, ráadásul kihagytam, hogy talán a leginkább döntő szerepe a kutya tenyésztés, párosítás volt, ahol szintén még világosabban látható az öröklődés során bekövetkező változatosság.
- Valóban nem találnak átmeneti fajokat, amiket Darwin megjósolt (pontosabban már maga is talált Galapagoszon is már nem élő állatok csontvázait, tehát már itt hazugság amit ebben állítanak), pl. azt a nemtudomhány ember típust, amik egyértelműen képviselik az átmenetet az emberek és majmok között. Mellesleg nem lehetne megfigyelhető, hogy a majmok időnként tényleg milyen szinten hasonlítanak az emberekhez, érdemes megnézni róluk 1-2 dokfilmet, vagy utána olvasni. Mindentudás Egyetemének van egy zseniális cikke erről. További leleteket már írtam.
- És végül, a genetika alátámasztotta volna, hogy genetikailag nincs összefüggés az állatok között, tehát pl. nem az az eredmény, hogy 97% -ban megegyezik a DNS -ünk a csimpánzokéval, kb. 90% -ban, 30% -ban még a növényekével is, meg hát eleve hogy a szerveink meg mindenünk olyan szinten különböző lenne, ami kizárja azt, hogy fokozatos lépésekkel alakulhatott át.
Ebben azthiszem nagyrészt minden lényeges benne van, hogy miért az evolúció elméletet fogadják el egyre inkább. Az az írás egy szándékos félrevezetés, tudománytól minden eszközzel elijesztés, azt írja, hogy valójában a tudósok is tisztában vannak azzal, hogy nem működik az evolúció, de szándékosan, vagy kényszerből mondják azt, szándékos butításnak, minden rossz okozójának nevezi a materializmust. Én nem a hit, nem az Istenhit ellen vagyok, és ha nem hozzák fel a tudománnyal szemben, nem támadom sohasem, de ez az egész egy nagy pofátlan hazugság, mármint a pdf meg az oldal, amit belinkeltél.