"Igenis isten csinálta a világot és az élőlényeket! A fosszíliákat csak azért találjuk meg, az evolúció maradványait, hogy ő tesztelje mennyire hiszünk!"
Nagyon, nagyon jó könyv, alapvető!!! Még ha nincs is mindenben igaza, nem értek egyet vele mindenben, de ettől függetlenül sok jó kérdést tesz fel! Ezt mások is ajánlották, nem véletlenül! Hogy megy a darwini agymosás, csak az ő szemszögükből mutatják be a dolgokat, rendkívül egyoldalúan. Hogy mintha minden sarkon, minden bokorban mindenhol zajlana az evolúció, úgy csinálnak egyesek... A sarki fűszeresnél is zajlik az evolúció!!!
"Egy több millió esztendős vadméh maradványa, amely semmiben sem különbözik egy mai vadméhtől.
A mai szitakötő és 135 millió éves maradványa teljesen megegyezik.
Az itt látható tengeri csillag fosszilia 400 millió éves és semmiben sem különbözik a fenti tengeri csillagtól, mely napjainkban él.
Fent egy teknősbéka látható, mely semmit sem változott az idők során, illetve egy 50 millió esztendős teknősbéka maradványai.
Egy 195 millió éves apró tengeri rák fossziliája és napjaink tengeri rákjai: semmiféle különbség nincsen közöttük
Ha összehasonlítunk egy 100 millió éves hangya fossziliát egy napjainkban élő hangyával, nyilvánvaló, hogy a hangyák sem mentek át evolúciós fejlődésen.
Egy 40 millió éves szöcske ugyanúgy néz ki, mint egy mai sáska. Vagyis semmiféle változáson nem ment át.
A 90-94 millió éves gekkó maradványa is azt bizonyítja, hogy az előlények semmiféle evolúciós fejlődésen nem mentek át.
Amint látszik, egy 90-94 millió éves béka fosziliája illetve egy 90 éves béka hogy hogy nem, ugyanúgy néz ki, mint egy mai béka.
A tengerek egyik legveszélyesebb élőlénye, a cápa és 400 millió éves maradványa világosan mutatja, hogy a cápák semmilyen evolúciós fejlődésen nem mentek keresztül "
Egyórás film erről:
http://www.youtube.com/watch?v=CRfJZeLaH34
Vágott változata a fentinek, képekre helyezve a hangsúlyt:
Bár nem vagyok krisnás, meg nem is akarok téríteni, ne értsd félre :D, de itt a Védikus Kutatóközpontban is van nagyon sok (szerintem) jó írás meg videó.
Itt a videótárban is láttam sok érdekes, jó filmet a darwinizmus hazugságairól: