• halgatyó
    #1
    Ez a felmérés így csalóka. Bár azt elismerem, hogy az akku üzemideje tényleg a legfontosabb jellemzők egyike, nálam is ez a legfontosabb.
    DE:
    Amikor az akku üzemidejét helyezem első helyre, akkor feltételezem, hogy a telefon összes többi jellemzője hibátlanul teljesül. Tehát: lehet vele telefonálni, meg tudom rajta nézni az üzeneteimet, tudok KÖNNYEN üzenetet írni (hát ezzel vannak gondok) meg tudom nézni az időt (nem hordok karórát), stb.

    Abban a pillanatban, amikor valaki beleütközik valami dühítő korlátba, és emiatt eléggé gyakran felforr az agyvize, nos, rögtön az adott tulajdonság válik legfontosabbá.
    (A JÓL működő mobiltelefon esetében a leggyakoribb probléma, amibe BELEÜTKÖZÜNK, hogy lemerül az aksi)

    Van még egy fontos jellemzője az ilyen felméréseknek: csak a sok embertől kapott visszajelzésekkel foglalkozik!
    Ahhoz, hogy sok ember foglalkozzon egy jelenséggel, nos, ahhoz a szmeélyes tapasztlalt nem elegendő. Ehhez az is kell, hogy a tömeges kommunikáció révén felerősödjön az adott információ, és a KÖZTUDATBA bekerüljön, és az ilyen kérdőíveknél (amit többnyire fél- vagy épp negyed-aggyal töltünk ki) sok embernek az eszébe is jusson.

    Az utóbbi időben azonban a nagynevű NOKIA -- sajnos -- korábbi hírét meghazudtolva, rettenetesen dühítő "apróságokat" kezdett beleépíteni a telefonjába, amik -- beszélgetések alapján tudom -- sok embert bosszantanak, de nem kerültek egy KOHERENS TÖMEGVÉLEMÉNY formába, ezért az összes ilyen felmérésekben elsikkadnak.
    Ilyen "apróságok" pl.: a normál vastagságú ujjal szinte kezelhetetlen gombok, valamint a kijelzőn olvashatatlan számok, főleg az időpontkijelzésnél, és ez MEGVÁLTOZTATHATATLANUL ilyen, kitöltetlen, csak kontúrvonalakkal mutatott számokkal megy.
    A kamera minősége meg ... pfuuu