• Zsolt1980
    #6
    Bocsi, hogy szólok Neked, de ne feledjük azt, hogy egy tengerrengés során szétnyíló földkéreg alól kerülnek a vízfelszínre ezek a piranhák, vagyis minden valószínűség szerint egy ősi piranha-faj egyedei szerepelnek a filmben, mármint a történet szerint.
    És pont a történet szerint nem lehet tudni, illetve sejteni sem hogy hogy viselkednek-feltéve ha tényleg irreálisan viselkednek.
    Ugyanis többször is megnéztem már a bemutatót, de szerintem nincs igazad.A valóságban is a nagytestű melegvérű emlősökre rátámadó piranha fajok-mert nem mindegyik faj olyan-egyből, kíméletlenül, kérhetetlenül támadnak és igen nehéz elzavarni őket.Persze ha egyáltalán sikerül.Azt gondolom nem kell mondanom, hogy azért is lehet az igencsak nehéz, mert rendkívül nagy fájdalmat okoznak támadás során, és csak úgy vidáman, játékosan bizonyára nem csapdosna az ember feléjük, főleg nem ráérősen, és azt se feledjük, hogy percek alatt végeznek egy négylábú, féltonnás állattal.Máramelyik faj, no és persze az sem mellékes, hogy mennyien vannak.
    Az a gyakoribb azonban, hogy néhány óráig is eltart, mire végeznek egy akkora állattal.
    Ja, és a film-legalábbis szerintem-amúgy szinte evidensen szenzációs, már alapból!
    De ez persze csak én vagyok!
    Wittgen, a Te két utolsó soroddal sajnos, nem sajnos, de kénytelen vagyok egyetérteni-mégha jóérzéssel, illetve a szó pozitív értelmében is! :-)))))