\'Dead


Action-RPG a spore alkotóitól
  • gabo91
    #81
    Hogy érted, hogy elosztani az itemeket?
    Véletlenszerűen dobálja a cuccokat. Illetve sokféle kombináció van, lehet a név szint kaszt stb ugyanaz, és tulajdonságban egy pici eltérés.
    Én a felesleges cuccokat elasom mindig, lvl lépéskor old fel (nem tom minek nevezzem) skill-eket azokat lehet venni rajt, illetve egy egy cuccot.
    Ha megcsináltál egy mapot érdemes utánna a duplázós részt megcsinálni.
    (ha vége ak két helyre katinthatsz, pl. lvl 30 másik meg lvl 32 na az egy plusz pálya megcsinálod akkor két cuccot kapsz nem egyet és magasabb szintűeket.

    Na de a lényeg, hogy cuccokat mindegy kivel veszed fel, van olyan amit mindenki tud használni. De két ahogy néztem két féle csoportosítás van.
    Az egyik a típusa, pl vágó, vagy ütő vagy szúró, a másik pedig hogy számít a "kaszt" is. pl. bio, tűz, necro stb.


    Lények, ugye ahogy szintet lépsz map végén láthatod, hogy az összes összegyűjtött xp-t megkapod, így szintet lépsz, nem a lény hanem "te". Na ilyenkor old fel magasabb szintű lényeket. Viszont van egy kezdetleges lényeg, (első kőrben oldotta fel azzal megyek) lvl 15-ös, már, de amit most oldottam fel az alapból erősebb kategóriában volt, viszont lvl 0. Na itt a lényeg, hogy ők viszont könyebben lépnek szintet ahogy észre vettem. Pont azért hogy ne legyenek hátrányban. pár kill és már 2-3 szintet ugrott. Majd figyeljétek meg.

    Kicsit össze visszának tűnik amit írtam, bocsi ha nem világos elsőre, sajnos itt annyi féle lvl-t számít hogy nehéz pontosan megnevezni. :)