Warhammer 40K: Space Marine
-
NovaTerra #793 Ez így van. Egyébként, ha valaki összerak egy jó pc-t az nagyon sokáig elég. Amellett, hogy a pc nem csak egy játékkonzol. Amellett rengeteg mindenre alkalmas. És számomra sokkal jobb érzés az, ha minden jól fut és itt nem csak játékokra gondolok. A kulcsszó a megfontolt vásárlás és minőségi alkatrészek. Pl. evga kártyákra 10 év garanciát adnak, nem véletlenül. Egy jó 3 éves pc-n lényegében minden mai játék szépen fut. Vannak persze, ahol vissza kell venni egy-két dolgot, de még mindig szebb, mint konzolon. Teljesen fölösleges most nagy pc építésbe kezdeni egy átlag embernek, mert nincs, ami kihasználná. Ha majd sonyék és ms-ék összeraknak egy új konzolt, akkor mi pc-sek is összerakunk egy új pc-t és örülünk. A játékokhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy bőven elegendő játék van pc-n, több, mint amennyivel egy idő milliómos játszani képes. Engem mondjuk ps-en érdekelne egy anime játék más exkluzív dolog nem. Ps ára kb. 60k + játék 15k., nekem nem ér meg ennyit egy játék. Viszont az valami borzasztó, ha egy gyenge, rosszul összerakott pc-n egy hd videót már nem lehet megnézni, egy komolyabb alkalmazásnál hal meg a gép. Szóval nekem jobban megéri egy jó, drágább pc, mint egy olcsóbb konzol.