Dragon Age II
  • sanya200
    Én nem vagyok az az RPG van ezt itt többen is tudják,me fórumról is.nekem eddig da origins és mass effect széria volt.A többit még nem játszottam de őszintén szólva nekem a 2-nek már a demója nem tetszett.Egyszerűen túl gyors volt a harc az originshez képest.Ott szerettem mindig megállítgatni kiosztani az utasításokat, de sokszor még pause se kellett.Itt meg nincs rá idő és nincs kedvem 2mp-ként megállítgatni.A mágust már írtam az originsben leglábbis nekem 4-5 ellenfél már kihívást jelentett de itt már a demóban vagy egy embert vesznek ennyien körbe.A mágus már rég elhullt volna ha közel kerül 1-2 ellenfél hozzá nem hogy 5.A grafikát végülis meg lehet bocsátani mert nem az a lényege, elsősorban a történet érdekel.De egy witcher után eléggé ratyinak tűnik.Bár megvallom az a játék se jött be ott fordított a helyzet gyönyörű grafika de a harcrendszer nem jön be, ez a klikkelgetős csapkodós nem tetszik.Főleg hogy mindig,mindig arra az ellenfélre sikerül rákattintanom amelyik a legtávolabb van és belerombolok a tömegbe hogy meg tudjam vágni.Jó lehet én vagyok béna, sőt biztos de itt is olyan gyors a kameramozgás hogy sose arra támadok amelyikre szeretnék.Meg ez a 4-5 ellenféllel való harc hát futkozni kell körbe körbe és egyesével lecsapkodni őket.Nem az én stílusom, pedig maga a történet érdekelne.
    Amúgy mikor lesz kb DA2 honosítás,annyira nem tetszik hogy megvegyem de a történet érdekelne azért 1x-2x végiglehet szenvedni.