• borkasztik
    #16
    Hoz_Hun benne volt az 5.-ösben a Főnix rendje és kapott magyarázatot is sőt ők harcoltak a végén is a minisztériumban. Ige és ha ott mutatták a filmben hogy Umbridge behívta a szobába és veritaserumt adott neki jó tudom nem így volt a könyvben de azért nem is kell túlozni hogy teljesen önszántából lett áruló!

    A 6 rész szerintem sokkal rosszabb volt ott alig volt varázslás!(AZ 5-ben legalább szépen megtervezték a DS edzéseket és úgy ahogy de benne volt lényeg) Na de 6.ban itt aztán nem derült ki miért is Félvér herceg a film címe! Itt egyfolytában az érzelmeket taglalták és össze vissza tömörítették az izgalmas( pl a tűzörvény rövidsége a barlangban) harci jelenteket sőt alig volt benne valami kb. 2-3 percbe össze lehetne foglalni és hol voltak az emlékek??? Még azt se magyarázták meg mik lehetnek a horcruxok:S MAjd hogyan fognak rájönni a 7. részben ha itt nem magyarázták meg? Teljes káosz volt a film, egyet értek azokkal akik azt mondják ez lett a legrosszabb HP adaptáció!

    Lehet hogy jót lehetett nevetni rajta de történetileg nem nagyon erőltették meg magukat és ez így nekem nem hozta igazán a Harry Potter kalandos rejtélyes hangulatát! Csak azért mert megjelenik a film elején a Harry Potter-es felirat és több humort raknak bele attól én még nem fogok hasra esni előtte! Nekem be kell bizanyítani a készítőknek hogy tényleg Harry Potter történetéről van szó, ami egyben izgalmas relytéjes és humoros is néhol! Itt a humor meg volt de a többi nem volt meg és számomra eléggé lapos lett!

    Azt nem mondom hogy legyen 100% egyező a könyvel vagy hogy nem tudtam én se neveteni a sok poénokon de hogy ennyire eltolják egyirányba a történetet és mást szinte alig valósítanak meg benne azért az már sok és durva volt nekem ez a könyv megerőszakolása volt!