Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #32907
    Capt.Baloo:
    Hogy egy kicsit szemléltessem , hogy sztem mi a baj a KA50és az FC 3as ijraeladással.Tegyük fel van egy autód, beviszed szervizre.Az autó a DCSW a szerviz EDE.
    Majd a szerviz után azt mondja a szerviz, hogy nem olajat cserélt hanem kicserélte a motort az autódba amit te nem kértél, de ede megnyugtat, hogy ingyen volt, de egy kis probléma van, hiába volt az autóba légkondi a motorcsere miatt vagy választasz, hogy nem lesz légkondid, vagy ujra kifizeted azt ami már egyszer kifizettél, de persze egy olyan tipust tesznek bele ami a moorral kompatibilis, de semmit plussz dolgot nem tud, ugyan ugy manuális klima lesz,nem kétzónásat. és ezt mindegy egyes szerviznél eljátszák.
    Te mennyire örülnél egy ilyen helyzetnek? ha mindig ujra és ujra ugyan azt kifizeted, de csak anyi változik, hogy az enginnel kompatibilis lesz, de plusz dolgokat nem kapsz hozzá.

    A havidijas témádhoz meg , egyáltalán nem értek egyet veled vele.Elvégre amikor még nem adtak ki egy játékot sem akkor is fizették valamiből a fejlesztöket az iroda bérletidiját stb..Na most ha a haviddijaddal támogatnád, hogy marikanéni takaritónő fizetése is abból menjen, meg a modulok dijja is pluszba kapják akkor mitől lenne hatékonyabb a munkájuk?
    Ez olyan mintha valaki más fizetné az albérleted meg a kajádat, meg mellette még fizetést is kapsz, mennyire lennél ezek után motivált azért, hogy bármit is jobban csinálj?


    Balage:Abban egyetértek Caterpillarral, hogy ha a tyúk nem tud úszni attól még nem a viz a hibás. Attól, hogy évente egyszer kiprobálod az uj részeket ugyan azón a régi gépen mindig csak rosszbb lesz ,de az nem a játék hibája.
    Gépet kell fejleszteni ami a mai szinvonalat hozza, legalábbb egy felső közép kategóriát, mert az is mérföldekkel erőssebb lesz mint a mostani géped és a win7es se segit a DCS futtatásakor ha még mindig azt használod a win10 helyett.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.11.04. 22:19:03