Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #3268
    Ha mégis megtámadnák Iránt, akkor biztos, hogy robotrepülőgépekkel indítanak majd. A haditengerészeti gépek nem lopakodóak, szóval azokat szerintem ,majd csak a sokadik hullámban küldenék a műveleti területre, miután meggyengítették a légvédelmet és a légierőt. (a Growler talán kivétel.)Mivel iszlám országról van szó, sem a törökök, sem a szaudiak, sem kuwait, sem az emírség nem örülne ha onnan szállnának fel a támadó amcsi gépek.
    Irak kézenfekvő/közeli lenne a szárazföldi gépeknek, de elvileg onnan már kivonultak. Ráadásul ami az előnye lenne Iraknak az lenne a hátránya is: ha Irán összehozna egy ellentámadást akkor nekik sem kellene túl sokat repülni. Szóba jöhetne még Izrael is bázisként, de az megint nem valószínű. Szóval maradna egyetlen lehetőségként Afganisztán és az öbölben a rep.hordozók, de mint írtam azok csak valószínűleg később kapcsolódnak majd csak be, ill. csak védelmi szerep töltenek majd be.
    Gondolom akkor kezdjünk majd aggódni, ha már gyülekeznek a Raptorok, Tankerek és az AWACS-ok Kandaharban és az Apache-ok Farah-ban.