Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #3260
    Ja, csináltatok is egy jó kis videót arról, hogyan kell MiG-29-vel közel kerülni a Tomcat-hez, kikerülgetve a Phoenix-eket. Nem nagy ügy :D Füstöltek/potyogtak lefele az F-14-esek.
    Egy Sparrow vagy egy Sidewinder veszélyesebb egy vadászgépre mint az AIM-54, lévén hogy azt bombázók ellen fejlesztették ki, szóval 6-7 G-nél többet nem fog "nyomni", akárcsak a MiG-31-hez fejlesztett - ugyancsak bombázók ellen használatos R-33 vagy R-37. A hatótávolság nem minden. Ráadásul minél messzebbről indítják a rakétát, annál több idő van az ellen-tevékenységre - persze ahhoz előbb észlelni kell az indítást, de az már egy másik táma ;)