• narumon
    "Talán azért mert igaz? Mert szar az ára?"

Ez megint csak általánosítás. Hol vannak a konkurencia olcsóbb telefonjai amelyek felveszik vele a versenyt? Egyik sem tűnik nekem olcsóbbnak....

"Akármennyi van, akkor is egy dologért csak teljesítménnyel, használhatósággal arányos összeget adok ki, mert "hülye azért nem vagyok", a divat meg hidegen hagy."

Ezzel én is így vagyok, ennek megfelelően vettem az iphonet!

"mert ez a tudás ilyen árért egyszerűen nem éri meg."

Pontosabban fogalmazva NEKED nem éri meg. Sorolok néhány példát hátha megvilágosodsz:

- Nintendo Wii részemről kurvára nem éri meg a valós értéke valahol 10e forint környékén lenne SZERINTEM, mégis vezeti a konzoleladásokat, ezekszerint aki Wii-t vesz az SZNOB!
    - Sony PS3 részemről kurvára nem éri meg, semmivel sem tud többet nyújtani RÉSZEMRE mint az xbox, mégis nagyon sokan megveszik, akkor ők mind SZNOBOK!
    - Szuzuki gépjármű részemről egy fostalicska aki 2M Ftnál többet ad érte az SZERINTEM komplett idióta és fullra átbasszák, de a te analógiádnál maradva a szuzukisok akkor mind SZNOBOK!
    - Csúcsvideokártyák 50e forint felett a világ legnagyobb átbaszásai és mennyi SZNOB veszi őket, jesszusom.
    - Hogy témánál maradjunk NOKIA E52 pl, jó esetben egy 5e forintos telefon és mégis a tizszereséért adják, na ez megint kurvanagy átkúrás és aki ilyet vesz az SZNOB!

Szerintem sorolhatnám a példákat naphosszat.
    Az, hogy valami SZERINTED nem éri meg még nem tükrözi a valós árát. Én ilyen tudású telefont nem tudok olcsóbban (lent felsoroltam a kritériumokat), és eddig más sem tudott mondani, csak a szájkarate megy.