Shogun 2 Total War
  • wednes
    #270
    Az lenne jó, ha az Al a SAJÁT érdekét nézné! Meg lehet oldani, hogy legyen kihívás a játékba. Pont ez a monoton harc, hogy végigdarálok mindenkit unalmas egy idő után. Hiába vannak ott dísznek a diplomácia egyéb dolgai.

    Szerintem meg pont ezzel lehetne nehezíteni a játékot és kihívást belecsempészni. Nem az öngyilkos kisállamokkal, akik csak azért támadnak be, hogy 4 kör múlva már ne legyenek a térképen.
    A valóságba is így volt, hogy ha egy ország kezdett túllépni a többin akkor összefogtak ellene. A szövetségi, gazdasági rendszerek miatt nem lehetett akárhogyan háborúzni. És ha nagyhatalom vagy igenis fossanak tőled és inkább kerüljék a konfliktust, játszanak túlélésre, próbálják magukat megerősíteni.
    A védekező háborúkat még megértem, védekezzenek keményen. Na de azt, még ők támadnak, nekik áll feljebb, meg eltipornak minket szöveg az nevetséges. Meg a számomra megalázó és őket maximálisan jutalmazó békefeltételeket se fogadják el, mikor a pusztulás szélén vannak, és csak rájuk kell köhinteni az is érdekes...
    A Total War játékokon tényleg egy jobb diplomáciai és egy csata Al tudna nagyot dobni, amivel 100 egyéb újítás se érne fel.