Shogun 2 Total War
  • uwu420
    #2521
    Azért játszhatatlannak nem mondanám, minden játéknak vannak hibái.
    Azóta egyébként játszottm még egyet a FotS-al, és nem volt annyi gondom az ügynökökkel. Valahogy szerencsésebben jött ki a lépés. Viszont ebben is irreálisan sok hajócsatát kellet leklikkelni. Szerencsére ezek nagyon könnyű csaták, de az időt azért rendesen rabolják, sajnos nem sok idő marad játszani egy kampány során, mert ez a sok tengeri csata inkáb meló mint játék, ráadásul monoton, mintha futószalag mellett dolgoznál.

    Egyébként mióta kijött a kieg a hajóbetegség átterjedt az alapjátékra is. Újabban irreálisan sok hajó lepi el a vizeket, nem is érdemes próbálkozni se hajógyártással. Néha kell egy transzport ami átvisz a túlpartra, aztán lehet is süllyeszteni. Szerencsére az alapjátékban a hajók nem bombáznak szét semmit, így tényleg az a legegyszerűbb ha a vízi csatákat kihagyjuk. Mivel itt ilyen egyszerűen kezelhető a játék rákfenéje, egy ideje csak az alapjátékot veszem elő, a FotS meg megy a levesbe.

    A modok amiket néztem, csak rontanak a játékon, mindig túlzásba viszik a változtatásokat, és egy másik de szintén rossz irányba mennek el. De sok mod van még amit nem is láttam, meg fogom őket nézni, hátha van jó is.