Shogun 2 Total War
  • uwu300
    #2196
    Én hétvégén a realism modot néztem meg, érdekes.

    Legnagyobb sajnálatomra coopperatív módba nem működik jól. Nem végzetes a hiba, de gyakran kivág asztalra, 4 ilyet láttunk pár óra játék alatt, és esélyes, hogy a játék végén mikor körök hosszabbak lesznek, sok bosszúságot okoz, ezért abbahagytuk.

    Single playerben viszont talán megér egy játékot. Sajnos minden egységet fejleszteni kell, a játék elején ezért nem is lehet nagy sereget tartani, 1- 2 tartományt be lehet húzni azzal ami van, aztán pihenni kell, mert a gép viszont tudja hozni az egységeit, neki gyorsabb a fejlesztés. Ha minden ki lesz fejlesztve, akkor fog elkezdődni érdemben a játék. Sajnos ez a rész valami dög unalom, és sokat kell várni mert eltart egy ideig a kör vége a sok nép miatt.
    El is lehet rontani mint én a legutóbb, mert az a néhány néhány katona amit gyorsan ki lehet hozni azért kellene, mert védelem híján előbb utóbb megtámadnak. Az első 20 körben mondjuk elég volt 3 general, a játék egyik hibája hogy a korai egységeket korlátlan mennyiségbe lehet velük ölni; kisebb, kétezres reregeket meg lehet fogni 90 emberreL :) Szóval azért vannak benne faszságok... De azért mikor négyezres sereg jött, a generalok már kevesek voltak, pedig akkor már négy testőrségem volt. Kellett volna gyártani 1-2 szamurájt ami már ki volt fejlesztve.
    Pár dolgot amúgy is másképp akarok csinálni, ezért nem bánom annyira hogy újra kell kezdeni.
    Egy dologtól azért félek kicsit. A csaták nagyon lassúak, elég sokáig kaszabolják egymást, remélem hogy a végén mikor nagy seregek lesznek nem fog túl sokáig húzódni egy ütközet.