• G_ArchAngel #34
  Teljesen egyszeru: az utolso WinPC-s eveimben is mindig az utolso elotti dolgokat vettem meg es semmi bajom nem volt. Az Apple ezt arulja es ezert nincs semmi baj a hardvereivel - termeszetesen mindezt szepen is csomagolja.
  Az igazi hulye nem az, aki az Apple-tol vesz, hanem aki az egyeb gyartok, legujabb, legerosebb termekeit vasarolja - oket hivjuk beta teszternek:)
  Aztan ha ezek a termekek kiforrtak, akkor az Apple/Dell/stb. beteszi a premium kinalatba es vallalja, hogy nem fog elromlani, vagy ha elromlik, akkor azonnal cserelik.

  A tobbi nyomorek meg veri magat a legujabb, legerosebb hardverekre es szorgalmasan restartol es kuldi a feedbacket az osszeomlo rendszerrol.
  Bentley-ben vagy Rolls-ban sincsenek a legujabb, legmodernebb dolgok, csak a legkivalobbak.

  Tomegpszihozist meg kicsit furcsa emlegetni onnan, ahol a 90% all a 10-zel szemben... vegulis innen nezve en sem ertem, hogy lehet azt a szemetet hasznalni, amit redmondban operacios rendszernek neveznek. De minthogy az emberiseg felvilagosult szemelyei es szellemi vezetoi, melyek elorevittek ennek a fajnak a mindennapjait mindig kevesebben voltak...