• Ulkesh
  #32
  "Most akkor erre mondjam én is azt, hogy a kutyát nem érdekli hány gigányi doksit hurcolsz magaddal?"

  Pontosan. Nem a felhasználói szokásainkat hasonlítottad össze, hanem a két eszköz árát, de ha azt mondod, hogy a 3GS drágább, akkor illik azt is figyelembe venni, hogy mennyit kell ráfizetned az olcsóbb eszközre, hogy ugyanazt a kapacitást kapjad, mint a céleszközön. Ennyi.

  "A teljes zenegyűjteményemet (jelen pillanatban 56 giga) a legnagyobb iPhone-on sem tudnám magammal vinni"

  Nem is arra való, hogy azon tárold az összes zenédet. Nekem bőven elég 5-6 GB-nyi zene egyszerre, az is időben majd 3 napnyi zene. :)

  "De majd te biztos megmagyarázod, hogy _nekem_ miért rossz az, hogy csak 8 giga áll rendelkezésre"

  Nevetni fogsz, nem magyarázom meg, mert mint mondtam mások a szokásaink és nem ezt hasonlítottuk össze.

  "Az eladási adatokhoz meg egy kis adalék így a végére... Persze, majd biztos kimagyarázod azzal hogy a 4G-t várják a júzerek, ami az iPhone eladások csökkenése kapcsán lehetséges, hogy igaz is. "

  Ezen nincs mit magyarázni, tény.
  Meg az is tény, hogy 5-6 gyártó 10-15 modellje volt képes megszorítani 1 gyártó egyetlen modelljét és azt is csak akkor, mikor már kifutó termék. Ez az én szememben nem igazán győzelem az Android részéről, inkább kicsit szánalmasnak tartom.

  "De akkor nézd úgy a grafikont, hogy csak a Palm WebOS és az Android szerepelnek rajta, én nem sok párhuzamot látok."

  Nem értetted mit akartam mondani. Nem párhuzamot vontam az Android és a WebOS között, hanem te azt mondtad, hogy az eladási statisztikák nem jelentenek semmit. Erre volt válasz, hogy bizony elég kemény jelentőséggel bír egy ilyen adat, amiről a Palm befektetői tudnának csak igazán mesélni :D