• Gerygrey
  #31
  a kutyát nem érdekli, hogy neked mi kell. -> Nálam spec a magammal hurcolt doksik mérete önmagában több mint 8 GB

  Most akkor erre mondjam én is azt, hogy a kutyát nem érdekli hány gigányi doksit hurcolsz magaddal? Ez is tökéletesen mutatja, hogy mennyire különböznek a felhasználói szokásaink: nekem doksiból még az asztali gépemen nincs a tizede sem, sőt, még Office sincs feltelepítve, Google Docs-ot használok, így nem kell hurcolászni semmit. Nálam projektmappák vannak, amelyek 50-200 giga között mozognak, így bármilyen mobilon esélytelen a szállításuk - van egy USB-s külső vinyóm, azt használom erre a célra.

  A teljes zenegyűjteményemet (jelen pillanatban 56 giga) a legnagyobb iPhone-on sem tudnám magammal vinni, kb egy giga az, ami rajta van az SD kártyámon. Még ez is jóval több, mint ami nekem napi zenehallgatásra (munkába menet rádió helyett) kell. De majd te biztos megmagyarázod, hogy _nekem_ miért rossz az, hogy csak 8 giga áll rendelkezésre, ahelyett, hogy belátnád: nem lehet objektíven kijelenteni, hogy a Desire vagy az iPhone jobb. Neked az iPhone felel meg jobban, használd egészséggel, nekem viszont - mondhatsz bármit - a Desire. Nyilván, mint mindennek amit emberek gyártanak, vannak hiányosságai, így a Desire-nek is, de számomra a Desire kevesebb kompromisszumot jelent, ezért vettem az iPhone helyett. Egyébként a hiányosságok száma az Android 2.2 megjelenése után erősen a nulla felé fog konvergálni.

  Mint már sokszor leírtam: egy nagyon jó készüléknek tartom az iPhone 3GS-t, és mivel a régi Windows Mobile-os HTC Universalom így 5 év után bőven kiszolgálta az idejét, a WinMo-val együtt eljárt felette az idő, muszáj voltam váltani. Ha Android nem lenne, már valószínűleg rég vettem volna egy 3GS-t, csak hát közben berobbant a Nexus One és a Desire híre...

  Az eladási adatokhoz meg egy kis adalék így a végére... Persze, majd biztos kimagyarázod azzal hogy a 4G-t várják a júzerek, ami az iPhone eladások csökkenése kapcsán lehetséges, hogy igaz is. De akkor nézd úgy a grafikont, hogy csak a Palm WebOS és az Android szerepelnek rajta, én nem sok párhuzamot látok.