• Gerygrey
  #26
  oke, mondjuk fizetsz evi 50e-t elofizetesre es hozza a legjobb Android fuggetlen telefont megvetted - ez kb. 200e egy evben, azaz masfel ev alatt (ennyit kell alairni nekem az iPhone-hoz) fizettel kb. 225e-t, igaz?

  Idáig majdnem stimmel, mondjuk nem 225 a vége, hanem 195 (120 a Desire)

  Nekem kb. havi 11e az elofizetesem (35 GBP), azaz 18 honap alatt fizetek a korlatlan netert es annyi percert es sms-ert amit nem tudok felhasznalni 198e HUF-t...
  Akkor most miert is draga az iPhone?:)


  Maradjunk a hazai viszonyoknál. Én itt Budapesten nem sokra megyek azzal, hogy Londonban hány GBP valami, mondhatnám úgy is hogy kitörölhetem vele...

  Itthon T-nél a legolcsóbb Ikon díjcsomaggal a 16 gigás iPhone 3GS pont 120K Forint egy év hűséggel, ennyiért pont kapsz egy új, kártyafüggetlen Desire-t, hűségszerződés nélkül...

  Aki ilyen telefont vesz az iPhone esteben lemond a Flash-rol, Android eseteben lemond a normalis Touchscreenrol es ennyi, egyikunk sem akar masrol lemondani, nem akarunk 50-es szemetet venni,

  Miért kellene lemondanom róla, láttad (próbáltad) te már a Desire touchscreen-jét? Mert én próbáltam az iPhone-ét, nincs olyan nagy különbség- Ráadásul kifelejtetted a személyreszabhatóságot, nekem az iPhone-ból ez hiányzik a legjobban, a Flash-t nagyjából leszarom. A Desire is úgy nyitja meg az embeddelt Youtube-videót, hogy kattintásra betöltődik a Youtube app, és azzal játssza le full screenben, gondolom ezt az iPhone is tudja, ami így bőven jó. A HTC Sense felület rugalmassága az, amit semmiképp nem cserélnék le az iPhone unalmas és átalakíthatatlan 4*5 ikonos "GUI"-jára, és emiatt akkor is a Desire-t választanám, ha pont annyiba kerülne mint az iPhone.

  Nem ertem ezt a halozatfuggoseget...
  Most Te valtogatod a szolgaltatodat minden nap haromszor?
  En elotte is O2-s voltam, kijott az iPhone, O2-nal volt, kertem egyet. Sztori vege.


  Na látod, pont erről van szó. Én ugyanis előtte is vodafone-os voltam, kijött a Desire, és továbbra is Vodafone-os vagyok. Nem fogok egy készülék miatt szolgáltatót váltani, ezért ha a Vodafone nem árul egy bizonyos készüléket (márpedig nem árulja a Desire-t, de az iPhone-t se) akkor csak gyárilag hálózatfüggetlen készülék jöhet szóba, bármelyiket is választom. És itt elérkeztünk oda, hogy miért is drágább az iPhone: a Desire újonnan, kártyafüggetlenül 120K Forint, az iPhone 200K... Ez már nem olyan kis különbség, és ez teljesen független attól, hogy van-e mobilnet előfizetésem, vagy nincs, mert ha lenne, akkor is pont kétharmadával lenne drágább az iPhone.

  Egyébként nem is igazán értem, hogy a második hozzászólásban miért jöttél azzal, hogy mennyibe kerül az iPhone, amikor a kutya nem beszélt árról. Én azt mondtam a #1-ben, hogy jobb.

  Vagy szimplan osszeomlik, mint az Adobe tegnap elotti Flash-bemutatojan, nyilvanossag elott.
  A kisembernek ez nem kell, koszoni.


  Igen, emlékezzünk csak, volt már hasonló: ez történt a Windows 98 pre-béta akármi verziójával is egy sajtótájékoztatón.  Elbukott a Win98 is, igaz? Mindenki áttért Linuxra vagy Mac-re... Én máshogy emlékszem.

  Egy nem végleges rendszerről beszélünk, amiben még vannak kijavításra váró hibák.

  Számomra igen meggyőző teljesítménytöbbletet ígér az Android 2.2, 450% sebességnövekedést olvastam valahol amit azért fenntartásokkal kezelek, de pl ezen a videón úgy tűnik, hogy bőven van még kiaknázatlan kraft a Snapdragonben: