• G_ArchAngel #24
  Nem ertem ezt a halozatfuggoseget...

  Most Te valtogatod a szolgaltatodat minden nap haromszor?
  En elotte is O2-s voltam, kijott az iPhone, O2-nal volt, kertem egyet. Sztori vege.

  Engem miert erdekeljen, hogy mashol nem volt vagy nem fuggetlen, ha nekem az o2-s elofizetes megvolt?
  Vannak am emberek, akik dolgoznak es megprobalnak elegedettek lenni, mert tudjak, hogy mas szolgaltatonal mashogy szopatnak. Nekem nincs idom sirankozni meg hisztizni, mert azzal semmit nem oldok meg. Ha nem lett volna O2-nal es tetszik, akkor szolgaltatok valtok. Mert leszarom kinek fizetek.


  Amit az utolso bekezdesben irsz az a kockasag: 0,00000001%-at erdekli az emberisegnek ilyen szinten a telefon. Ami zavarja oket, az ha ronda, vagy ha nem reagal a kijelzo, mert szar a touchscreen, vagy nincs flash. Vagy ha osszeomlik a app. Esetleg az ellenorizetlen app-en keresztul leszedik a bankkartya adataidat. Te meg sirsz, mert azt hitted, hogy okos vagy. Pedig nagyon nem.
  Ezeket a telefonokat (igen, az Androidot is!( nagyresz emberek fogjak hasznalni, nem olyanok mint Te, hanem akiknek van rendes eletuk.
  Tudod, nekunk kisembereknek abszolut lenyegtelen a java/flash/debian/akarmi szarsag. Nekunk az kell, hogy ha a bingeszobe beirom egy egyszeru oldal cimet - mondjuk sg.hu - akkor az megjelenjen. Ne szetesett oldallal, hanem rendesen. Ha osszehuzom az ujjaim, akkor lassam az egesz oldalt, ha szethuzom, akkor nagyitsak, ha le-fel huzogatom az ujjam a kepernyon, akkor azonnal kovesse.
  A kisembernek felhasznaloi elmeny kell es nem kicseszett szamok. Nekunk arra nem all fel a farkunk, hogy mindent ratelepittunk es aztan szepen kifagy, vagy 2 perccel kesobb reagal.
  Vagy szimplan osszeomlik, mint az Adobe tegnap elotti Flash-bemutatojan, nyilvanossag elott.
  A kisembernek ez nem kell, koszoni.