• 5c0rp330n
    #28
    ez nem raeroszakolas. ennek a sorozatnak legalabb a haromnegyedet kizarolag a latvany adja: sztori, barmi mas benne minimalis, masodlagos (latvanyban sem olyan baromi eros egyebkent, de masban meg annyira sem). tehat ha valaki ezt valami undorito sd sugarzasban nezi az eredeti felbontas tizedeben, az kb olyan lenne mintha egy cukorkat venne, de nem bonthatna ki, csak nezhetne: pont a dolog lenyege veszik oda. manapsag a hd-nek nem "felvagas"nak kene lennie (mint 5 evvel ezelott), hanem alapveto dolognak, mindenhol.
    az eredeti hangnal pedig biztosan szarabb a szinkron minden esetben, ami biztosan visszavesz az elmenybol. az utobbi idokben a magyar szinkronok pedig kb kivetel nelkul kritikan aluliak voltak, igy ez sem egy utolso szempont.
    meg kint sem volt nagy sikere a dolognak hd-ben, ha itthon komolyan sd-ben akarjak lenyomni a szokasos szinkronnal (igy az alapbol sem top sorozat nezhetoseget meg kb a harmadara degradalva), akkor kar is elkezdeni sugarozni a dolgot, mert bukni fog az egesz.