A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #75445 Kis tierben nagyon effektívek a megymagköpködő kis agyúk. Valamelyik nemzetnek van négyet köpködő is. Lényegében úgyanúgy használod, mint az egylövéseset, viszont különbség, hogy bár átütésben hasonlóak, a sebzésük kicsi. A kis tierben azért érdekes, mert a lövedékek nagyrésze igyis-úgyis átüti az ellenfelet, de a sok kis lövedék folymatosan billegteti az ellent, ezért nehezebben tüzel rád vissza. Egy pzII brutálisan írtja a hasonló és kisebb tierűeket. Felfelé sajnos már egyre rosszabb a hatékonysága, hármas tier után már alig használja valaki. Én néha még azért megyek a kis tierrel, mert szeretem a tyu-tyu-tyu csillagháborús hangulatot.
Egyébként a lőszerek ára az átmérőtől függ. Minnél nagyobb a cső átmérője, illetve a cső tierje annál borsosabb lesz a lövedék ára.
Kis tierben, három-négyig, az eltarthatósággal nem lesz probléma, mert hoz annyi pénzt, hogy mindig pluszban leszel. Viszont a nagyobb tankok megvásárlásához már sok csatát le kell nyomni. Ezért érdemes egy prémium tankot beszerválni. Ha csak most kezdted a játékot, akkor én a helyedben regisztrálnék újra és felhasználnék egy ingyenes promó kódot. Én most csináltam az asszonynak és kapott vele egy III-as tierű locust-ot ingyen hellyel, fél nap prémiumot és 300 goldot. A locust egy rosszabb csatáért is kap 10-12k pénzt és szinte semmi a javítási és lőszer költsége.