banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

 • Trucker39
  #47079
  A Compressed texture pack 0.6.5 verzió telepítéséhez készítettem egy kis útmutatót:
  A telepítő angol nyelvű, telepítéskor a WoT alkönyvtárát adjuk meg útvonalnak. A menü-ben az alábbi beállításokra van lehetőség:

  1. Object textures. A játék területén megjelenő tárgyak, eszközök, stb. textúra minőségét állíthatjuk itt be. Persze csak azokét, amik nem mozognak. (50%-s tömörítést használok)  2. Map textures. A különböző természetes tereptárgyak, hegy, domb, síkság, stb felületének részletessége. ( 50%-t használok )  3. Tank textures. A játszható járművek felületének részletessége. (50% használok.  4. Map loading screen. A csata helyszinének betöltésekor látható kép mérete. (ezt kikapcsoltam)  5. Garage textures. Garázs részletessége. (szintén kikapcsoltam)  6. MiniMap textures. Mini map pixel száma állítható. (kikapcsoltam)  7. Effect textures. Effektek, robbanás, füst, tüz, kipufogó, stb. részletessége. (50%-n használom)  8. Far Trees textures. Fák textúráinak minősége. (kikapcsoltam, tömörítve nagyon rondák a fák)  9. Tracks textures. Pontosan nem tudom, mire való. (kikapcsoltam)  10. Static trees. A fák, növények nem mozognak. (bekapcsoltam)

  11. Fixes from Storm's pack
  Removes smoke, explosions, etc. (csak ezt kapcsoltam be, a másik kettőt még véletlenül se kapcsoljátok be)  Figyelem! Ha nem készítesz biztonsági másolatot a felülírandó file-okról és mégsem tetszik a beállítás, sajnos csak az újra telepítés segít. Ezért kellő körültekintéssel használjátok ezt a csomagot. ha bizonytalan vagy, javasolt a felsorolt pontokat egyesével végre hajtani, majd az eredményt ellenőrizni a játékban.

  A tömörítési százalékok a következő módon értendők: 50% a legkevésbé tömörített, 12,5% a legjobban tömörített képet jelenti. Erősebb gépen az 50%, míg gyengébb gépeken a 25%, illetve a 12,5 % javallot használatra.

  Az általam használt beállítások NV GTX560 kártyára készültek.

  A felsorolt beállítások kipróbáltak. Vasárnap telepítettem újra a játékot és akkor telepítettem fel a skin packot hozzá.