A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én szeretem az ISU-152K-mat, tegnap-tegnapelőtt lőttem vele egy 935-öt, ami a max dmg-től 3-al marad el, vigyorogtam is, mint a vadalma. Nálam első slotban Improved aiming van, mellé még venti és rammer.
Nem mondanám rossznak a camoját, mivel alacsony, a legtöbb bokor mögé befér, és ha úgy állsz vele, ahogy kell (hogy ne látszódjon át a bokor), akkor nem nagyon fogják kispotolni akár 100m-ről sem. De nyilván ehhez kell egy maxos camo skill is (úgy 32,53% camoja van szemben az STRV-hez képest). Mivel spotolni úgysem fog tudni magának (az STRV-vel szemben), így mozogni sem kell vele folyamatosan be a bokorba (hogy átlátszó legyen), majd vissza mögé, és úgy lőni, szóval nem kell folyamatosan újracélozgatni sem.
Abban viszont igazad van, hogy jól meg kell az ISU-val választani, hogy hová akarsz menni a csata elején, mert átmozogni nehéz vele a pálya másik végébe.
Ettől még majdnem minimum 100 dmg-el kevesebb vele az átlagdmg-em (1750) a prém ISU-val, mint a legtöbb T8-as prém TD-vel (1850-2200 között, Strv kereken 2k). Cserébe két-három lövéssel megvan az, ami strv-vel 4-5 lövésből csak, és olcsóbb a lőszere az Strv-nél. (Persze ha az a gond, hogy nem találsz/sebzel a nagyobb dispersion miatt, akkor ez megint torzít).
Teljesen megférnek egymás mellett a garázsban, ha farmolni akarsz órákon át, akkor nyilván az STRV jobb, de ha csak kikapcsolódásra kell, az ISU jobb szerintem, nagyobb vele a fun-faktor. Ma pl. sidescrapelő O.705A-t lőttem vele át, mert kicsit túlforgatta. Jó érzés volt.