A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrSnail #356108 Nehéz kérdés, ha az átlag játékos szigorúan a számok alapján 900 - 1249 wn8, akkor tutira én sem voltam anno, wotos pályafutásom elején sokkal jobb, talán ez volt a 3.-4. tankág amit elkezdtem csinálni, szóval még nem volt sok tapasztalatom, de legalább szorgalmas voltam és utána jártam a dolgoknak rendesen. tudtam, hogy ez a tank papír, viszont a lövege nagyon jó átütésű és viszonylag pontos jó löveg sülyedéssel-töltés idővel, nem gyors de jól fordul erre lehet alapozni, másra nem. Támogató tank 2. vonalból, csata elején meg kell próbálni megőrizni az amúgy nem sok hp-kat és a jó átütésű lövegünket kihasználni, bemeni előre a darálóba hülyeség, ha nem megy a kulcsfontosságú helyekre senki akkor is, hiába mégy oda úgyis szétkapnak, hátulról folyamatos visszavonulással lehet próbálkozni... sztem én így csináltam, elfogadható eredménnyel, biztos le voltam cemperkurvázva párszor, de én legalább tudtam, h hol a helyem.