A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrSnail #355538 Szerintem, most újra lebutítják az amúgy nem olyan régen buffolt könnyű tankokat. De persze nem direkt módon, hanem egyéb átalakításokkal pl: - szóráskép növelése=nem találják el a spotolt célpontot, - pályák átalakítása, Sand River gyakorlatilag az egyik legjobb és legizgalmasabb könnyű tankos pálya volt és kiherélték, Siegfried Line mező résznek annyi... ezen változások a közelharcnak magyarul a nehéz tankoknak kedveznek és még ezután jön az átütés nerf. Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudják már egyszer beállítani ezeket a dolgokat, egy jó állandó balanszra, miért kell ezt a sz@ros körforgást folyamatosan csinálni, mivel foglalkoznak egész évben... vagy direkt csinálják, hogy húzz új ágákat mert azok éppen OP-k a többiben meg szopni fogsz....