banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Lejárt a szerk idő, elbambulta. A másodaccomon lesz is3, kb1-1,5 hónap mire fullos lesz. Nagyon szívesen kiállnék vele bármelyik tier8 tankkal szemben, amin a 122-es szovjet ágyú van (akár kv4,110,112,wz111,is6 vagy másik is3), lássuk azt a könnyen belövöm történetet. Lehet, hogy én fogok meglepődni, de nekem ezzel a bunkó ágyúval nem tűnik ilyen egyszerűen bedarálható ellenfélnek az IS3.

dassisfuck: a wz111-el én sem szeretek menni, de a kreditet ez hozza a legjobban. Nagy alfa sebzés és ha belemész vele a húsdarálóba, akkor kb a hp-jat azaz 1500-1600-t le tudod sebezni vele, ami már kiváló mennyiségű kreditet ad. Néha rosszabb, néha jobb, ennyit kb átlagban lehet vele, arany nélkül persze, de kredit termelésnél minimális mennyiségű aranyat lövök csak el. Pontatlan az mindenhogyan, de a facehug azért megy neki, sőt talán az az egyetlen értelmes dolog vele. A lényeg, hogy rángatni kell a tankot töltés közben, mindig csinálni vele valamit, én kaszáló mozdulatokat szoktam, olyankor nem is nézek oda, nehogy megfájduljon a fejem. Meglepően sokat pattogtat így, de akkor sem szeretem az olyan tankokat, ahol minden lövés arról szól, hogy vajon eltalálja, vajon sebez?
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.03.16. 13:07:21