• csuszi
    #9
    +winnie
    31 évesen egy egészséges, szép, fiatal nő örökbe fogad, biztos nem azért, mert ez divat, nem azért, mert megárt a szépségnek a terhesség. akinek ettől, meg ahogy bánnak az örökbefogadott gyermekekkel nem fordul fel a gyomra, az elfogult. minden képről lerí mi a cél, lássa a nép milyen jófejek, gyerekkel bébiszitter foglalkozik, és az a lényeg, hogy a gyerek divatos legyen és jól mutasson a magazinban. és semmilyen bulvárcsömöröm nincs, és amíg nem tudtam hogy adoptált egy lurkót, kedveltem is. irigy pedig életemben nem voltam sem más pénzére, sem más sikerére. vannak kivételek, elég sok hollywoodban, érdekes ott nem írok sem kurvázást, sem adoptálós mizériáról egy kukkot sem, jah mert azok normális családi légkört teremtenek a gyerekeknek. és nova, mondták már neked, hogy a pénz nem minden? nem véletlen annyi barom, boldogtalan ember az álomgyár városában a gazdag szülők gyermekei között.
    a kurvázás, az kettő, azaz kettő a sok száz hsz-ból, és mindkettő ugyanazoknak szólt, ugyanabban a témában.
    ami a díjakat illeti: én értettem amit írtál, nem szenvedek funkcionális analfabetizmusban, gondoltam hogy szegény House nem fog soha díjat nyerni női kategóriában, sokat szenvedtem is ettől amikor rájöttem.
    DE ATTÓL MÉG nem mindig a legjobb nyeri, ahogy írtad, remélem a copy paste még működik, pontosan idéztelek, pláne nem egy szubjektív véleményen alapuló díj kapcsán, arról meg már nem is beszélve, hogy komoly pénzek és lobbi működhet a háttérben. a mosolygós arc pedig a naiv megjegyzésnek szólt:):) ahogy szól most is.